Nikon D800 E

Aparatul foto Nikon D800E. – Specificatii tehnice preluate de pe site-ul oficial Nikon www.nikon.ro

Senzor CMOS in format FX (cadru complet) de 36,3 megapixeli cu raport ridicat semnal-zgomot, interval dinamic mare si inregistrare pe 12 canale.

ISO 100–6400: extensibil pana la 25.600 (echivalent) si pana la ISO 50 (echivalent).

Fotografiere consecutiva de 4 fps in format FX/mod decupare 5: 4. 5 fps in mod decupare 1,2x/DX.

D-Movie cu zona multipla inregistreaza Full HD (1080p) in format FX si DX in 30p, 25p si 24p. Timp maxim de inregistrare aprox. 29 minute 59 secunde.

Sistem de focalizare automata in 51 de puncte Multi-CAM3500FX: setarea a 9, 21 sau 51 de puncte de acoperire, ce pot fi selectate sau configurate individual. Sensibilitatea poate fi scazuta pana la -2 EV (ISO 100, 20°C/68°F).

Motorul de procesare a imaginii EXPEED 3 cu conversie A/D de 14 biti si procesare a imaginii de 16 biti pentru o gradatie superba a tonurilor.

Masurare expunere prin matrice culoare 3D III: Senzor AF AE de 91.000 pixeli cu sistem de recunoastere a fetei.

Obiective:

   Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di USD dotat cu motor de focalizare USD rapid si precis, stabilizare optica performanta, constructie optica cu elemente de calitate inalta, rezistent la umezeala si dimensiuni reduse.

   Sigma 12-24mm F4.5-5.6 EX DG ASPHERICAL HSM, un zoom de tip ultra wide. Unghiul mare de cuprindere oferit il recomanda pentru cadrele largi, peisaj, foto de grup, arhitectura etc. Facand parte din seria EX, ofera o calitate exceptionala a imaginii datorita lentilelor ce beneficiaza de multiple tratamente, un focus rapid si precis si o constructie solida si robusta.

   Teleobiectiv Sigma APO 150-500mm F5-6.3 DG OS HSM pt montura Nikon, cu stabilizare de imagine, ideal pentru fotografii de sport, wild life sau alte aplicatii care necesita fotografierea unor subiecti aflati la distanta mare.

   Nikon 50mm f/1.8 AF-S – Un obiectiv perfect pentru portret si evenimente in spatii cu lumina foarte redusa. Plaja generoasa de diafragme permite obtinerea celor mai bune rezultate atunci cand se doreste “jonglarea” cu profunzimea de camp.

   Sigma 8 mm f/3.5 EX DG Circular Fisheye – Nikon AF-D FX

   

   Sigma 70-200mm f/2.8 APO EX DG OS este un obiectiv din gama profesionala. Sistemul de stabililizare (Optical Stabilization) va permite sa fotografiati cu timpi mai lungi cu pana la patru trepte decat in mod normal, iar calitatea optica de invidiat si multiplele tratamente antireflex, alaturi de diafragma de f/2.8 fac obiectivul Sigma 70-200mm f/2.8 APO EX DG OS ideal pentru portrete, sport si alte genuri unde se doreste o buna separare a subiectului de fundal sau sunt necesari timpi scurti de expunere.

Filtre UV şi lumină polarizată.

   Filtrul de ultraviolete se utilizeaza la exterior si la interior (cand avem iluminat de neon clasic sa qartz). Are rolul de a inlatura dominanta albastra.

   Filtrul de lumina polarizata inlatura reflexiile nedorite de pe suprafetele lucioase nemetalice. Cu ajutorul acestuia se poate fotografia prin parbriz, prin vitrine, se inlatura luciul nefericit al gresiei si faiantei din spatiile comerciale, etc… In dreapta: exemplu de imagini fara si cu filtru de lumina polarizata.

Blitz Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL

   Speedlight i-TTL profesional, compatibil cu aparatele foto SLR in format FX si DX de la Nikon, parte a Sistemului creativ de iluminare Nikon.
   Rapid, versatil si puternic, SB-910 ofera oportunitati extinse pentru fotografierea cu blit pe aparatul foto sau la distanta. Trei modele de iluminare ofera control total asupra gradului de acoperire a blitului, cu posibilitate de ajustare automata pentru un interval de zoom de 17-200 mm.

DataColor Spyder LensCal

   Un dispozitiv cu ajutorul caruia se rezolva problemele de front back focus calibrarea obiectivelor.
Acest sistem permite diagnosticarea probelemeleor de front/back focus si ajustarea fina a focalizarii.

 Colorimetru

   DataColor Spyder5 PRO se  adreseaza designerilor si fotografilor profesionisti, pentru care precizia culorilor afisate pe monitor este esentiala.
Colorimetrul Spyder5 calibreaza monitoarele la standarde unitare, astfel incat veti putea lucra pe mai multe calculatoare.
Sistemul optic bazat pe 7 senzori ofera rezultate remarcabile: culorile vor fi redate precis, nuantele de gri vor fi consistente, detaliile din umbre si din zonele supraexpuse vor fi protezate, iar tonurile pielii vor fi redate natural.
– Calibreaza laptopuri si monitoare desktop
– Calibrarea initiala dureaza 5 minute
– Sistem optic bazat pe 7 senzori
– 16 optiuni de calibrare
– 3 setari de lumina ambientala
– Evaluare “Before and After”

Blenda reflexie-difuzie.

   Un ajutor nepretuit in zilele cu soare puternic.
Desi usor disconfortabila pentru subiect, blenda este necesara pentru a inlatura umbrele lasate de nas, barbie, etc.
Blenda Are 4 suprafete (argintiu, auriu, alb-mat si negru) la care se adauga suprafata de difuzie. Blenda macro. Se aplica pe obiectiv si asigura o iluminare optima pentru fotografia de produs…

Echipamente de studio.

3 Reflectoare cu voleti + stative inalte de pana la 3 metri. Asigura un iluminat hard si soft. Putere 200-800 W.

  Softboxuri cu lumina continua. Se folosesc in fotografia de portret, fotografia de produs etc.

   2 Lămpi LED pentru interviuri și fotografie de produs.

   Fundaluri portabile pe stative. 3×2 metri – negru, alb, gri. Ideale pentru fotografie tip modeling, portret, album de familie, interviu, etc…

   Fundaluri portabile tip blendă. 2×1,5 metri verde, gri, albastru. Sunt o solutie extrem de comoda si eficienta datorita usurintei cu care se extind si se pliaza. Cadrul de otel asigura intinderea perfecta. Ideale pentru toate genurile de fotografie in spatii mici.

   Set blitz-uri sincronizate cu umbrele albe pentru difuzie. Se folosesc in fotografia de portret, fotografia de produs etc.

   Cort de lumina pentru fotografie de produs. Un echipament indispensabil fotografiei de produse. Are latura de 1,5 metri si se pliaza usor pentru a fi transportat in diferite locatii Cubul are fundaluri colorate pentru diferite situatii.

Stative

   Mini-trepiede Manfrotto – ideale pentru fotografie de noapte (expunere lunga), sustinerea blitului secundar (sincronizat).

   Monopod Manfrotto – ideal pentru un plus de stabilitate in spatii mici, aglomerate.

   Trepied Slik – un trepied foarte stabil si versatil destinat fotografierii in conditii de iluminat scazut.

Cap panoramic 360 grade

   Nodal Ninja 3 MKII Complete Package – cap panoramic pt. trepied.
Este un accesoriu destinat realizarii fotografiilor panoramice sferice sau cilindrice.
   Utilizarea corecta a unui cap panoramic constituie garantia unei imbinari perfecte a imaginilor succesive ce vor constitui o panorama, chiar si in conditiile unei geometrii nefavorabile a spatiului ce urmeaza a fi fotografiat.